Bagaimana Membuat Cah Kangkung/Oseng-oseng Kangkung Anti Gagal

Ca Cancun / Autumn-Autumn Cancun

Nggolek Inspirasi Cara Masak Cancun Unik / Autumn-Musim Gugur, Langkah-langkah Sederhana kanggo Masak Ka Cancun / Autumn-Autumn Cancun Anti-File Wektu iki sawetara wong ing sekitar kita pengin, bisa uga salah sijine kanca. Netizen wis biasa nggunakake Internet ing smartphone, contone, kanggo nggoleki informasi babagan gambar. Nah kali ini aku bakal share tutorial cara bikin Cah Kangkung / Oseng-oseng Kangkung dengan cara yang gampang. Iku apik tenan nalika rampung tenan hard. Yen diolah kanthi ora bener, asile ora empuk lan ora enak. Dene Cah Kangkung/Oseng-oseng Kangkung sing gurih banget mesthine nduweni rasa lan ambune sing bisa gawe napsu.

Kathah bab ingkang ndadosaken raosipun Cah Kangkung/Oseng-oseng Kangkung, kawiwitan saking jinis bahanipun, lajeng saking pamilihing bahan ingkang seger ngantos cara pengolahan lan penyajianipun. Aja kuwatir yen sampeyan pengin nggawe ka kangkun / kangkung musim gugur sing enak ing omah, amarga yen sampeyan wis ngerti trik kasebut, panganan iki bisa dadi suguhan khusus. Ing ngandhap menika foto ingkang gayut kaliyan Cah Kangkung / Oseng-oseng Kangkung ingkang saged dipuntuladha.

Jumlah porsi sing bisa disedhiyakake kanggo masak Tzach Cancun / Autumn-Autumn Cancun yaiku 1-2 wong. Dadi manawa bagean iki cukup kanggo nyukupi awak lan wong sing dikasihi.

Kajaba iku, wektu sing dibutuhake kanggo masak kah cancun / autum-osen cancun kira-kira udakara 30 menit.

Iki sawetara cara sing gampang lan praktis kanggo nggawe Cah Kangkung / Oseng-oseng Kangkung. Sampeyan bisa nggawe Cah Kangkung / Oseng-oseng Kangkung kanthi 10 bahan lan 5 langkah. Ing ngisor iki langkah-langkah masak.

Menu paling gampang digawe lan enak !! 👍

Bahan lan bumbu sing dibutuhake kanggo nyiyapake Cah Kangkung / Oseng-oseng Kangkung:

  1. 1 bunch saka bayem
  2. 8 umbel
  3. 4 siung bawang putih
  4. 1 cili abang gedhe
  5. 7 mrico cayenne
  6. 1 tomat
  7. 1 bagean lengkuas
  8. 1 sendok teh saori
  9. nikmati kecap manis
  10. kanggo rasa gula, uyah, mikin

Cara masak Cah Kangkung / Oseng-oseng Kangkung

  1. Cut bayem dadi irisan lan mbilas
  2. Irisan bawang, bawang putih, mrico, mrico, tomat lan tempel lengkuas banjur dicuci
  3. Siapke wajan, tambahake lenga sayur-sayuran, banjur tambahake "bumbu" sing disigar nganti garing lan arum.
  4. Sawise rempah-rempah wangi, tambahake bayem lan 1 sendok teh saben saori lan kecap manis kanggo rasa, banjur tambahake gula, uyah lan michin kanggo rasa, tambahake banyu supaya cepet garing.
  5. Selesaiii wis mabuk lan siap dinikmati :)

Matur nuwun kanggo maca resep sing diwenehake dening tim kita ing kaca iki. Mugi-mugi oseng-oseng Cah Kangkung/Oseng-oseng Kangkung ingkang prasaja ing nginggil punika saged mbiyantu nyiapaken dhaharan ingkang enak kangge keluarga/kanca utawi dados ide usaha kuliner. Good luck ing gaweyan!

Link copied to clipboard.