Resep Tumis Kangkung Telur Puyuh Anti Gagal
Anda sedang mencari resep telur puyuh goreng Kankung unik?, Cara masak telur puyuh, kali ini kami sedang mencari teman-teman disekitar kita, mungkin anda salah satunya. Netizen wis biasa nggunakake informasi gambar ing ponsel minangka ide. lan ing wektu iki aku bakal ngomong babagan carane nggawe bayem saka endhog puyuh kanthi langkah-langkah sing gampang, angel kanggo nggawe luwe. Yen ditangani kanthi ora bener, asile bakal ora nyukupi lan malah ora enak. Nyatane, endhog puyuh kangaroo goreng kudu duwe aroma lan rasa sing nyenengake.
Kathah bab ingkang njalari raosipun Tumi Kangkung Telur Puyuh, kawiwitan saking jinis bahanipun, lajeng saking pamilihing bahan ingkang seger ngantos dumugi cara nyawisaken saha nyawisaken. Yen sampeyan pengin masak bayem sing enak karo endhog puyuh ing endi wae, sampeyan ora perlu kuwatir, yen sampeyan wis ngerti trik, panganan iki bisa dadi enak. Ing ngisor iki ana foto Kankung Tellur Puyukh Tumi sing bisa digunakake minangka ide.
Cacahe sajian kang bisa kanggo gawe Tumi Kangkung Telur Puyuh yaiku 2 sajian. Dadi manawa bagean iki cukup kanggo sampeyan lan wong sing dikasihi.
Kajaba iku, kira-kira wektu sing dibutuhake kanggo masak Tumi Kankung Telur Puyukh kurang luwih 45 menit.
Dadi, contone, ayo nyoba macem-macem puyuh dhewe saka endhog puyuh ing omah. Nanging, kanthi bahan-bahan sing prasaja, panganan iki bisa mbantu njaga kesehatan awak ing kulawarga. Sampeyan bisa nyiyapake Tumis Kangkung Telur Quyuh nggunakake 9 bahan lan 8 langkah masak. Ing ngisor iki langkah-langkah masak.
Masakan omah kanthi bumbu sing prasaja lan entheng
Bahan lan bumbu sing dibutuhake kanggo nyiyapake Tumis Kangkung Telur Puyuh:
- A bunch saka 2 bayem
- 6 endhog puyuh
- 1 pir
- 2 siung bawang putih (cincang halus)
- 1 sendok teh uyah (nyetel)
- 1/2 sendok teh mrico
- 1 sendhok teh gula
- 1 sendok teh hadiah (saos tiram) (kanggo rasa)
- ngrasakake mambu
Langkah-langkah masak kanggo bayem karo endhog puyuh
- Siapke rempah-rempah
- Goreng endhog puyuh
- Tumis bawang putih nganti wangi, banjur tambahake bawang bombay. Panggang nganti layu
- Tambah banyu sing cukup, uyah, mrico, gula, saori, rempah-rempah. Priksa rasa
- Tambah bayem...tunggu nganti kentel, aduk
- Tambah endhog puyuh
- Nahasi. Biarkan bumbu meresap, periksa rasa, sajikan
-
Matur nuwun kanggo nggunakake resep sing diwenehake ing kaca iki. Mugi-mugi dapur sederhana Tumis Kangkung Telur Quyuh ingkang sampun kaandharaken wonten ing nginggil menika saged mbiyantu panjenengan nyawisaken dhaharan ingkang sae kangge kulawarga/kanca utawi saged dados ide kangge sinten kemawon ingkang badhe adol jajanan. Mugi sampeyan nemokake iki migunani lan nyenengake!