Resep Tumis Kangkung/Cah Kangkung yang Bikin Ngiler

Tumis Kangkung / Cah Kangkung:

Kangkung / Cah Kangkung Sampeyan nggoleki inspirasi kanggo langkah-langkah sing gampang kanggo nggawe penerbangan sing apik. Kangkung / Cah Kangkung Sweet Jump Networkers wis biasa golek informasi babagan gambar sing digunakake gadget minangka inspirasi kanggo nggunakake Internet. Kali ini saya akan membagikan tutorial cara membuat Kangkung / Cah Kangkung Anti Fail Jump Recipe susah banget Ö‡. Yen ora diobati kanthi bener, asile ora bakal kepenak utawa enak. Tumis Kangkung / Kah Kangkung Manis, ing sisih liyane, kudu duwe aroma Ö‡ rasa sing marem.

Saka jinis bahan nganti pamilihing bahan seger, cara disiapake lan disedhiyakake, akeh faktor sing mengaruhi kualitas rasa Tumis Kangkung / Kah Kangkung. Yen sampeyan pengin nggawe Tumis Kangkung / Cah Kangkung sing enak ing omah, sampeyan ora perlu kuwatir, amarga yen sampeyan wis ngerti teknik kasebut, panganan iki bisa dadi kesenengan khusus. Ing ngandhap menika gambar Tumis Kangkung / Cah Kangkung ingkang saged dipundadosaken tuladha.

Nah kali iki coba gawe Tumis Kangkung / Cah Kangkung nang omah. Kanthi prasaja bahan-bahan kasebut, panganan iki bisa mbantu njaga kesehatan awak. Sampeyan bisa nggawe Tumis Kangkung / Cah Kangkung nggunakake 10 jinis bahan Ö‡ 4 tahap. Ing ngisor iki langkah-langkah kanggo masak.

Resep Minggu 34 # PejuangGoldenApron3:

Bahan Bumbu Tumis Kangkung / Cah Kangkung.

  1. 1 bunch saka bayem
  2. 4 bawang
  3. 3 siung bawang putih
  4. 1/2 trikatuka
  5. 1/2 tomat
  6. 1 mrico abang
  7. 5 mrico
  8. Gula aromatik, uyah, lenga
  9. 2 tablespoons saos tiram
  10. 1 sendhok teh kecap asin

Carane nggawe Tumis Kangkung / Cah Kangkung:

  1. Siapke umbah-umbah sing resik. Cut mrico, bawang, bawang putih lan tomat diagonal, kaya sing ditampilake ing foto. Sijine iku aside.
  2. Goreng ing lenga nganti wangi.
  3. Tambah bayem, tambahake banyu sithik, gula, uyah, saos tiram Ö‡ kecap. Koreksi rasa.
  4. ngladeni

Piye kabare? Apa ora gampang? Mangkene carane nggawe ing Tumis Kangkung / Cah Kangkung ing omah. Bisa migunani: nyenengake.

Link copied to clipboard.