Resep Cah Kangkung Ndeso Anti Gagal
Cari inspirasi resep Cah Kangkung Ndeso yang unik dan enak? Carane gampang kanggo nindakake Cah Kangkung Ndeso? Wong wis biasa nggunakake Internet ing ponsel kanggo nggoleki informasi liwat gambar sing dadi conto. Ing kali iki aku bakal nuduhake pandhuan carane masak Cah Kangkung Ndeso sing enak, supaya ora angel lan gampang. Yen ora diolah kanthi bener, asile ora bakal mboseni lan malah enak. Sejatine kah kangkung ndeso sing enak kuwi kudune nduweni rasa lan ambune sing bisa njalari kita ngelih.
Ana sawetara bab sing luwih adoh saka kualitas rasa Kah kangkung ndeso, pisanan saka jinis bahan, banjur saka pilihan saka bahan seger kanggo Processing lan porsi. Yen sampeyan pengin nggawe kah kangkung ndeso sing enak ing omah, aja kuwatir, amarga yen sampeyan wis ngerti carane nggawe, panganan iki bisa dadi suguhan nyata. Ing ngandhap menika gambar ingkang gayut kaliyan Cah Kangkung Ndeso ingkang saged dipundadosaken tuladha.
Cacah sajian kang bisa disajikake kanggo nyiapake Cah Kangkung Ndeso yaiku 2 sajian. Dadi priksa manawa bagean iki cukup kanggo ngladeni sampeyan lan wong sing ditresnani.
Kajaba iku, wektu sing dibutuhake kanggo nyiyapake cha kangkung ndeso kira-kira udakara 15 menit.
Mangkene sawetara cara sing gampang lan praktis kanggo ngolah cah kangkung ndeso siap. Sampeyan bisa nggawe Cah Kangkung Ndeso nggunakake 9 jinis bahan lan 4 langkah produksi. Punika langkah-langkah masak.
Resep ibukku asli Nganjuk (ndeso) 😀 Jawa Timur. Kanthi modifikasi sithik ... Lan nambah rasa mantafa🥘. Cocog kanggo menu sarapan sehat kanthi nutrisi lengkap 😘 lan wektu masak sing cepet 😁 #JelajahResepSayuranHijau
Bahan lan bumbu masak Cah Kangkung Ndeso:
- 1 bunch bayem seger
- 2 siung bawang putih
- 4 ndhuwur
- 1 tomat ukuran medium
- 5 Kabe Ravit (opsional)
- +1 cm Laos
- 5 udang cilik, dikupas
- 1 sendok teh saus tiram
- 1 sendok teh kecap manis
Carane masak cha kangkung ndeso
- Potong bayem, potong batang, mung njupuk godhong lan batang enom. Bilas ing banyu mlaku. got
- Grate sacoro apik disigar bawang lan papak. Cut tomat dadi 4/6 potong. Cut mrico abang diagonal. Ngomong Laos.
- Panaskan 2 sendok makan minyak, tumis bawang bombay nganti wangi. Tambahake udang nganti owah warna. Nalika terus digoreng, tambahake mrico, tomat lan laos. Tambahake saos tiram, kecap asin lan duduh kaldu. Banjur nggawa menyang godhok.
- Sawise nyiapake imbuhan rasa, ya ibu, sampeyan bisa nambah gula / uyah. Sawise ngrasakake enak. Tambah bayem. Kurangi panas supaya bayam tetep ijo. Masak -> 5 menit (nganti bayem empuk). Sajikan panas.
Matur nuwun kanggo nggunakake resep sing dikirim dening tim kita ing kene. Muga-muga masakan Cah Kangkung Ndeso sing gampang disiapake bisa mbantu sampeyan nyiyapake panganan sing enak kanggo kulawarga utawa kanca-kanca utawa dadi inspirasi dodolan panganan. Seneng iku!