Resep Tumis Kangkung #20 Anti Gagal

Thumys Cancun № 20

"Tumis Kangkung № 20 kepriye?" Tumis Kankung № 20 Resep kanggo nyukupi kabutuhan panganan Sawetara wong ing sekitar kita nggoleki lan sampeyan bisa dadi salah sijine. Wong wis nggunakake internet ing gadget kanggo entuk informasi visual kanggo ide. : Ing titik iki aku bakal pitutur marang kowe carane rumit nanging angel resep № 20. Yen rampung salah, asil bisa dadi prasaja lan malah ora nyenengake. Sejatine Tumis Kangkung # 20 kudune manis, wangi.

Ana sawetara bab sing rada mengaruhi rasa saka Tumis Kangkung # 20, pisanan saka jinis bahan, banjur pilihan saka bahan seger sadurunge masak lan ngawula. Nang endi wae, ora usah kuwatir karo enake Tumis Kangkung # 20, amarga yen sampeyan wis ngerti resepe, masakan iki bisa dadi masakan khusus. Iki foto Thumys Cankung № 20 sing bisa digawa.

Tumis Kangkung # 20 Cacahing pasugatan kanggo nyiyapake 3-4 wong. Dadi priksa manawa ruangan iki cukup gedhe kanggo ngladeni sampeyan.

Mangkene sawetara cara sing gampang digunakake kanggo nyiyapake Tumis Kangkung # 20 kanggo kerja. Sampeyan bisa masak Tumis Kangkung # 20 nggunakake 4 langkah masak kanthi 11 bahan sing beda. Carane masak.

Hai Piring: Aku masak kung kung * * Kang kung iki wong lanang dina iki.. Jujur, aku seneng masak kangguru ing kulawargaku, nanging kangguru utawa rasa masak ora homoseksual amarga (aku mbak iki) turu kangaroo aku bisa apa. Wkwk menang aku liwat wong sing meksa, apa ora? Iyo pelayane ha ha.. Dala, aplikasike resepe 👉🏻👉🏻👇🏻 panganan enak

Bahan lan bumbu kanggo persiapan Tumis Cankung 20.

  1. 1 bungkus kangkung
  2. 1 kwintal bawang putih disigar sacoro apik
  3. 1 bawang bombay, sacoro apik disigar
  4. 1/2 irisan tomat, disigar
  5. 1 mrico kari abang, potong kotak
  6. 1/2 q/q garam
  7. 1 q/q tepung kaldu ayam
  8. 1/2 sendok teh bubuk mrico ireng
  9. 1 g / infus tiram
  10. 2-3 g / lenga jam
  11. Banyu sithik

Cara kerja Tumis Kangkung № 20

  1. Cut bayem lan wisuh.
  2. Ing wajan, panas lenga, grate papak, bawang, tomat, mrico abang lan cook liwat medium panas nganti mateng.
  3. Cuci potongan bayem lan sijine ing panci. Tambah banyu sethithik, kadhangkala kanthi periodik, nganti garing. Tambah uyah, sup glepung lan duduh kaldu kerang. Ngaduk. Setel rasa lan mateng woh ara (yen isih kuwat, tambahake banyu sithik).
  4. Yen bayem enak lan masak kanthi rutin. Pateni oven, transfer bayem menyang mangkuk. Kangkung goreng siap disajikan

Carane: ora gampang? Carane Tumis Kangkung dianggo ing omah kanggo № 20. Pengalaman apik!

Link copied to clipboard.