Resep Tumis kangkung / cah kangkung, Enak

Bayam panggang

Nggolek ide aksi sing prasaja kanggo nggawe kangkung / kah kangkung unik kanthi tabrakan? , Carane panggang kangkung / cah kangkung, sampurna wis ing wektu iki, akeh wong ing sekitar kita pengin, bisa uga kanca. Wong wis biasa nggunakake Internet ing piranti kanggo entuk informasi babagan inspirasi. Diterbitake ing wektu iki, aku nuduhake tutorial babagan carane masak. Yen ora ditangani kanthi bener, asile bisa uga ora nyenengake lan pancen ora nyenengake. Kamangka legi Tumis kangkung/cah kangkung mesthine nduweni ambune lan rasane sing pancen gawe luwe.

Ana sawetara faktor sing mengaruhi rasa Tumis Kangkung, pisanan kabeh bahan, banjur pilihan saka bahan seger, carane masak lan dilayani. Ana ing ngendi wae, aja kuwatir yen sampeyan pengin nggawe Tumis kangkung / cah kangkung sing enak amarga yen sampeyan wis ngerti teknik kasebut, panganan iki bisa dadi suguhan. Gambar ing ngandhap menika ngengingi Tumis kangkung / cah kangkung ingkang saged dipunginakaken minangka ide.

Cacahing pasugatan kang disuguhake kanggo nyiapake Tumis Cancun/Cancun Chan yaiku 2-3 kali. Dadi manawa kamar iki cukup kanggo sampeyan lan wong sing dikasihi.

Inggih, wekdal punika, ayo njagong ing ngomah lan ganti Tumis Kangkung/Kah Kangkung. Thanks kanggo bahan sing umum, panganan iki bisa migunani kanggo njaga kesehatan kabeh kulawarga. Tumis kangkung / cah kangkung Sampeyan bisa nggawe 11 unsur lan 4 tingkat. Punika langkah-langkah masak.

Sampeyan pengin bekal bisa digunakake nanging ora kuwatir, mung nyingkirake campak

Tumis kangkung / cah kangkung Bahan lan bumbu sing digunakake kanggo nggawe

  1. Bahan
  2. 2 bungkus kangkung
  3. 3 godhong bawang
  4. Bawang putih 4 siung
  5. 3 mrico
  6. 1 tomat cilik
  7. Rempah-rempah
  8. saline)
  9. Gula (kanggo rasa)
  10. Sup jamur (kanggo rasa)
  11. Banyu (50 ml)

Cara kerjane Tumis Kangkung / Cha Kangkun

  1. Cuci lan chop kabeh bahan.
  2. Bawang bombay + bawang putih sing wis diuleg nganti wangi. Banjur nambah tomat lan mrico.
  3. Tambah bayem, banjur tambahake banyu. Tambah uyah, gula lan sup jamur.
  4. Manis, bayem nganti alus (rada garing). Tes balapan. Pateni kompor yen wis siyap. Panganan wis siap kanggo layanan

Matur nuwun kanggo nggunakake resep sing disaranake ing kaca iki. Mugi-mugi olahan Tumis Kangkung ingkang prasaja ing nginggil saged dados inspirasi kangge nyipta lan masak dhaharan ingkang enak kangge kulawarga/kanca. apik nyoba!

Link copied to clipboard.