Resep Cah Kangkung Ayam Anti Gagal

Pitik Kah Kangang

Apa sampeyan nggoleki inspirasi babagan carane masak Pitik Cancun sing unik lan enak? , cara sing gampang kanggo nggawe pitik Cancun enak banget nalika wong-wong ing sekitar kita nggoleki, bisa uga sampeyan salah sijine. Masyarakat wis biasa nggunakake Internet ing ponsel kanggo entuk informasi babagan gambar sing bisa didadekake conto. Inggih, ing kali iki, aku arep nuduhake pandhuan carane masak resep Ayam Cah Kangkung sing enak supaya ora angel lan gampang. Yen diolah kanthi ora bener, asile bakal ora kepenak lan malah ora enak. Dene pitik Cah Kangkung sing enak mesthi nduweni rasa lan ambune sing bisa nggodha selera kita.

Saka jinis bahan nganti pilihan bahan seger, cara nyiyapake lan disedhiyakake, akeh faktor sing mengaruhi kualitas rasa ayam kah kangkung. Yen sampeyan pengin masak ayam kangkung sing enak ing omah, aja kuwatir, amarga yen sampeyan ngerti teknik kasebut, panganan iki bisa dadi panganan khas. Ing ngandhap menika gambar ingkang gayut kaliyan Cah Kangkung Ayam ingkang saged dados wawasan.

Ing ngisor iki sawetara tips lan trik praktis kanggo nggawe Ayam Ka Kangkun. Sampeyan bisa nggawe Kah Kangkung Ayam nggunakake 13 jinis bahan lan 8 langkah produksi. Punika langkah-langkah masak.

Bahan lan rempah-rempah sing digunakake kanggo nggawe Kah Kangkung Ayam:

  1. 2 sakepel bayem
  2. 1/4 kg dada ayam
  3. 1 teriyaki kecap
  4. 1 tas saus kari-tiram
  5. Saos tomat kaya sing dikarepake
  6. Sambal cabe cukup
  7. 1 bawang gedhe
  8. 6 jam Gendot/gendol cabe (yen seneng pedhes bisa ditambahi sesuai selera
  9. 5 siung bawang putih
  10. 1 tomat gedhe
  11. Lenga klapa cukup.
  12. cukup gula
  13. banyu cukup

Lampahing dinten Cah Kangung

  1. Pisanan, potong sayuran kanthi dawa, misahake saka balung lan kulit pitik. Potong fillet ayam dadi kubus ukuran medium.
  2. Banjur chop bawang, mrico lan tomat. Peel lan dadu papak
  3. Siapke wajan, lenga panas kanggo digoreng
  4. Yen wis panas, tambahake bawang bombay lan bawang putih lan tumis nganti wangi, banjur tambahake mrico panas lan tomat.
  5. Banjur tambahake pitik lan aduk nganti pitik mateng. Banjur tambahake bayem lan tambahake banyu sing cukup nganti bayem rada layu.
  6. Banjur ditambahake bumbu kayata saos tiram, saos teriyaki, saos cabe lan saos tomat secukupnya.
  7. Aja lali nambah gula putih kanggo rasa sing luwih enak. Rasakna rasane….
  8. Sawise sayuran wis mateng, copot sayuran lan sajikan karo sega panas More...

Matur nuwun kanggo maca resep sing diwenehake ing kaca iki. Muga-muga kari ayam sing prasaja sing kasebut ing ndhuwur bisa mbantu sampeyan nyiyapake panganan sing enak kanggo kulawarga / kanca, uga minangka ide kanggo kegiatan kuliner. Muga-muga bisa migunani lan apik!

Link copied to clipboard.